Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ίσως ένας από τους σημαντικότερους τομείς που έχει απασχολήσει τους επιστήμονες τον 21ο αιώνα. Η εταιρεία μας με ένα μεγάλο εύρος προϊόντων φίλτρανσης που βρίσκουν εφαρμογή σε μηχανολογικές και βιομηχανικές κατασκευές έρχεται να συνεισφέρει προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Ο κατάλογος μας μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: Βιομηχανικά φίλτρα λαδιού και υγρών, πεπιεσμένου αέρα, φορητές λύσεις καθαρισμών υδραυλικών κυκλωμάτων, πρόωρη ενημέρωση αστοχίας μηχανολογικού εξοπλισμού.

Φίλτρα υγρών

Βιομηχανικά φίλτρα λαδιού και υγρών που χρησιμοποιούνται σε διαδικασίες ψύξης και λίπανσης συστημάτων για προστασία του εξοπλισμού και των μηχανημάτων για αύξηση του χρόνου συντήρησης και μείωση του κόστους κτήσης.
Φίλτρα Parker PARFIT: Φίλτρα υψηλών προδιαγραφών Parker, κατάλληλα για τοποθέτηση και αντικατάσταση υπαρχόντων υδραυλικών φίλτρων.
Φίλτρα Parker Velcon: Συστήματα καθαρισμού καυσίμων και λαδιού, κατακράτηση νερού και σωματιδίων (coalescers) και προδιαγραφές, σύμφωνα με τα ISO 4406

3M Liqui-Cel Membrane Contractors - Degasification

Μεμβράνες αφαίρεσης Ο2 και CO2 Οι μεμβράνες 3M Liqui-Cel™ χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση του οξυγόνου και του διοξειδίου του άνθρακα από το νερό των boiler (boiler feed water).
Οι μεμβράνες Liqui-Cel™ μπορούν να μειώσουν την περιεκτικότητα του O2 σε λιγότερο από 1ppb, ενώ του διοξειδίου του άνθρακα σε λιγότερο από 1 ppm, αποτρέποντας έτσι τα φαινόμενα pitting και διάβρωσης που προκαλούνται από την οξείδωση και το ανθρακικό οξύ.

Υδραυλικές εφαρμογές

Parker Sentinel: Efficient, portable fluid purification protecting hydraulic systems 24/7 Φορητή συσκευή καθαρισμού ελαίου υδραυλικών κυκλωμάτων ή κυκλωμάτων ψύξης ελαίου. Μείωση της υγρασίας έως και 2% RH. Με ενσωματωμένη αντλία κενού, θερμαντικό σώμα, φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων και coalescing φίλτρα κατακράτησης λαδιού από το νερό αποβολής. Η αυτόματη λειτουργία προσφέρει την δυνατότητα ενεργοποίησης της συσκευής όταν ανιχνευθούν υψηλά επίπεδα υγρασίας.
Κατάλληλο για χρήση σε:
 • Συστήματα Παραγωγής Ενέργειας - Electrohydraulic Control Systems
 • Ναυτιλία - Propulsion, Steering Systems, Thrusters
 • Βιομηχανία - lubrication systems Process controls
 • Για περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε τον οδηγό χρήσης.

  Φίλτρα πεπιεσμένου αέρα, για την απομάκρυνση λαδιού, υγρασίας και σωματιδίων

  Για τη βελτίωση της ποιότητας του πεπιεσμένου αέρα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 8573-1:2010. Τα φίλτρα λαδιού OIL-X PERFOMANCE, εκ του οίκου Parker / domnick hunter μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση νερού, σταγονιδίων και αερολυμάτων λαδιού από τον πεπιεσμένο αέρα ώστε να εξασφαλισθεί η ασφαλής λειτουργία των ξηραντών ή άλλου παρόμοιου εξοπλισμού που χρησιμοποιείται. Η ίδια σειρά φίλτρων είναι διαθέσιμη και με ενεργό άνθρακα, για την εξάλειψη των οσμών και απομάκρυνση των σταγονιδίων λαδιού.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φίλτρα λαδιού, πατήστε εδώ.

  Ακόμη, διατίθεται φίλτρα πεπιεσμένου αέρα του οίκου Balston, καθώς και Sample Filters για την προστασία των αναλυτών από επιμολύνσεις.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φίλτρα αέρα Balston πατήστε εδώ.
  Εάν ενδιαφέρεστε για Sample Filters του οίκου Balston πατήστε εδώ.

  Ξηραντές

  Ξηραντές για τη διατήρηση της ποιότητας του πεπιεσμένου αέρα (σημείο δρόσου) εντός των ορίων της νομοθεσίας ανάλογα με την εγκατάσταση (Φαρμακοβιομηχανία, Τρόφιμα & Ποτά κ.α.). H εταιρεία μας, αντιπρόσωπος του οίκου Parker / domnick hunter, είναι σε θέση να σας προμηθεύσει με ξηραντές προσρόφησης η ψύξης για την μείωση του σημείου δρόσου του πεπιεσμένου αέρα έως και -70 °C, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 8573 σχετικά με την χρήση του πεπιεσμένου αέρα σε εφαρμογές τροφίμων και αναψυκτικών. Πιο συγκεκριμένα διατίθενται οι σειρές:
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ξηραντές προσρόφησης πατήστε εδώ.
  Ξηραντές ψύξης μικρού μεγέθους: Parker Hiross Starlette Plus Refrigeration Dryers
  Ξηραντές ψύξης μεγάλων παροχών: Parker Hiross Polestar Smart Refrigeration Dryers
  Ξηραντές προσρόφησης: Parker Pneudri Desiccant Dryers

  Γεννήτριες παραγωγής αερίων

  Γεννήτρια παραγωγής αζώτου NITROSource προηγμένης τεχνολογίας για κορυφαία βιομηχανική απόδοση εκ του οίκου Parker / domnick hunter: πηγή αύξησης παραγωγικότητας, βιωσιμότητας, και κερδοφορίας. Παραγωγή αζώτου κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα και αναψυκτικά, μοναδικού σχεδιασμού υψηλής απόδοσης, με την μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και πεπιεσμένου αέρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τεχνολογίας PSA με την χρήση Carbon Molecular Sleeve, καθαρότητας από 5% έως 5 ppm, με παροχή από 3.5 m3 έως 155 m3 και 5ετή εγγύηση λειτουργίας. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην σελίδα μας: Γεννήτρια παραγωγής αζώτου

  Ακόμη διατίθενται μεμβράνες για την παραγωγή αζώτου σε τμήματα σωληνώσεων για την ενσωμάτωση τους στο δίκτυο διανομής πεπιεσμένου αέρα, της σειράς HiFluxx και SmartFluxx εκ του οίκου Parker domnick hunter, καθώς και μεμβράνες της σειράς Liqui-Cel του οίκου 3Μ για την πρόσμιξη ή αφαίρεση αερίων από υγρά.
  Για να ενημερωθείτε για τις μεμβράνες παραγωγής αζώτου εκ του οίκου Parker, πατήστε εδώ.

  Επιπλέον, η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με γεννήτριες υδρογόνου εκ του οίκου Parker / Balston για άμεση παραγωγή υδρογόνου υψηλής καθαρότητας στις εγκαταστάσεις σας, καθώς επίσης και γεννήτριες παραγωγής zero Air και FID.

  Όργανα ελέγχου Πεπιεσμένου Αέρα, CS Instruments

  Για περισσότερα από 15 χρόνια ο εξολοκλήρου γερμανικός οίκος CS Instruments GmbH έχει υπάρξει ένας από τους κορυφαίους τεχνολογικά κατασκευαστές για την μέτρηση της ποιότητας του πεπιεσμένο αέρα και αερίων. Η μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή, την προμήθεια και την ξήρανση του πεπιεσμένου αέρα συνέβαλαν στην έρευνα και την ανάπτυξη φορητών και σταθερών οργάνων μέτρησης υψηλής ακρίβειας και εξειδίκευσης όπως:
  Μετρητές σημείου δρόσου (dew point sensor),
  Mετρητές σημείου δρόσου υπό πίεση (pressure dew point sensor) (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 8573),
  Mετρητές σωματιδίων (particle counter),
  Mετρητές κατανάλωσης (consumption measurement),
  Μετρητές ροής (flow meter),
  Όργανα μέτρησης και ανίχνευσης διαρροών (leakage measuring).

  Σωλήνες Transair

  Σωληνώσεις από αλουμίνιο που εγγυώνται εύκολη τοποθέτηση και συναρμολόγηση του δικτύου πεπιεσμένου αέρα ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο συντήρησης. Θερμοκρασίες λειτουργίας από -20C έως +85C, μέγιστη πίεση λειτουργίας 16bar, δυνατότητα υποστήριξης υπο-πίεσης κενού σε ποσοστό 98.7%, ανθεκτικοί σε φωτιά, διάβρωση, επιθετικό περιβάλλον, μηχανικούς κραδασμούς και διακυμάνσεις θερμοκρασίας.

  Υγιεινή και ασφάλεια

  Εξοπλισμός ασφαλείας για κάθε περίσταση. Γυαλιά, προστατευτικά προσώπου, μάσκες σωματιδίων και ατμών, γάντια για εργαστηριακή, βιομηχανική χρήση, γάντια ανθεκτικά σε χημικά, γάντια ανθεκτικά σε κρύο και ζέστη, στολές, κράνη, μπότες και παπούτσια ασφαλείας, απολυμαντικά χεριών και κρέμες, καθαριστικά, κιτ πρώτων βοηθειών, οφθαλμικά διαλύματα, κιτ απορρόφησης για διαρροές επικίνδυνων υλικών.

  Υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα / Τεχνική Υποστήριξη

  Η εταιρεία μας διαθέτει ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που διατίθενται προς τους πελάτες.Έλεγχος ακεραιότητας (Integrity Test) φίλτρων υγρών και αέρα με τις συνήθεις μεθόδους όπως Forward Flow, Aerosol Test κ.α. Μέτρηση κατανομής σωματιδίων ως ποιοτικό έλεγχο υγρού προϊόντος για επιμολύνσεις και αξιολόγηση αποτελεσματικότητας διαδικασίας φίλτρανσης. Παράλληλες συστοιχίες αξιολόγησης σε πραγματικό χρόνο της γραμμής πεπιεσμένου αέρα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO αλλά και διαρροών του δικτύου με αισθητήρες μέτρησης σημείου δρόσου, σωματιδίων και λαδιού.