Στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία στον χώρο της εμφιάλωσης πόσιμου νερού, και έπειτα από μακροχρόνια συνεργασία με τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της χώρας, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμφιάλωση νερού. Από εμφιαλωτήριο σε εμφιαλωτήριο η διαδικασία παραγωγής διαφέρει ανάλογα με την προέλευση του νερού και το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμεί ο εκάστοτε εμφιαλωτής. Αυτές οι παράμετροι δημιουργούν ένα μεγάλο εύρος επιλογών για την διάρθρωση της παραγωγικής διαδικασίας. Η εταιρεία μας κατανοεί τις ανάγκες αυτές και μέσω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, και τον συμβουλευτικό χαρακτήρα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στοχευμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας, τη βελτίωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος καθώς και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Φίλτρα υγρών για την εμφιάλωση νερού εκ του οίκου Parker domnick hunter
Φίλτρα για την διαύγαση του νερού της σειράς PEPLYN εκ του οίκου Parker όπως επίσης και για το πρώτο και δεύτερο στάδιο σταθεροποίησης του, σειρά PREPOR και αποστειρωτικά φίλτρα νερού BEVPOR αντίστοιχα, με διάμετρο πόρων έως και 0.2μm. Κατάλληλα για καθαρισμό με αυτόκαυστο, ατμό ή ζεστό νερό, ενώ είναι συμβατά και με ένα μεγάλο εύρος χημικών υγρών. Συνοδεύονται από πιστοποιητικό κατακράτησης βακτηρίων (bacterial challenge) και φέρουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ISO για την επαφή τους με το νερό (21CFR Part 177, current EC1935 / 2004 and current USP Plastics Class VI – 121 ° C and ISO10993). Η ακεραιότητα τους μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή από τα αντίστοιχα τεστ ακεραιότητας, διαθέσιμα από την εταιρεία μας.

Φίλτρα πεπιεσμένου αέρα, για την απομάκρυνση λαδιού, υγρασίας και σωματιδίων.
Για τη βελτίωση της ποιότητας του πεπιεσμένου αέρα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 8573:2010. Τα φίλτρα λαδιού GL Plus, εκ του οίκου Parker / domnick hunter μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση νερού, σταγονιδίων και αερολυμάτων λαδιού από τον πεπιεσμένο αέρα ώστε να εξασφαλισθεί η ασφαλής λειτουργία των ξηραντών ή άλλου παρόμοιου εξοπλισμού που χρησιμοποιείται. Η ίδια σειρά φίλτρων είναι διαθέσιμη και με ενεργό άνθρακα, για την εξάλειψη των οσμών και απομάκρυνση των σταγονιδίων λαδιού.


Αποστειρωτικά φίλτρα αέρα
Για την αποστείρωση του αέρα διατίθεται οι σειρές HIGH FLOW TETPOR AIR II και HIGH FLOW BIO-X από τον οίκο Parker domnick hunter. Τα αποστειρωτικά φίλτρα αέρα χρησιμοποιούνται ευρέως από τις βιομηχανίες τροφίμων και αναψυκτικών, καθώς αποτελούν το τελικό μέσο διήθησης του αέρα που έρχεται σε επαφή με το προϊόν. Τα αποστειρωτικά φίλτρα αέρα Parker είναι κατάλληλα για την διήθηση του αέρα που χρησιμοποιείται στην παραγωγική διαδικασία (προώθηση προϊόντων, καθαρισμός γραμμής), στη διαμόρφωση και σχηματισμό πλαστικών δοχείον τροφίμων αλλά και ως φίλτρα αναπνοής δεξαμενών.
Τα κύρια σημεία που χαρακτηρίζουν ένα αποστειρωτικό φίλτρο είναι:
 • Το υλικό κατασκευής
 • Αντοχή σε καθαρισμούς / αποστειρώσεις
 • Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες
 • Ροή αέρα • Γεννήτριες παραγωγής αερίων
  Γεννήτρια παραγωγής αζώτου NITROSource προηγμένης τεχνολογίας για κορυφαία βιομηχανική απόδοση εκ του οίκου Parker / domnick hunter: πηγή αύξησης παραγωγικότητας, βιωσιμότητας, και κερδοφορίας. Παραγωγή αζώτου κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα και αναψυκτικά, μοναδικού σχεδιασμού υψηλής απόδοσης, με την μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και πεπιεσμένου αέρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τεχνολογίας PSA με την χρήση Carbon Molecular Sleeve, καθαρότητας από 5% έως 5 ppm, με παροχή από 3.5 m3 έως 155 m3 και 5ετή εγγύηση λειτουργίας. Προωθητικό βίντεο: https://youtu.be/IXYltyI-U04

  Ακόμη διατίθενται μεμβράνες για την παραγωγή αζώτου σε τμήματα σωληνώσεων για την ενσωμάτωση τους στο δίκτυο διανομής πεπιεσμένου αέρα, της σειράς HiFluxx και SmartFluxx εκ του οίκου Parker domnick hunter, καθώς και μεμβράνες της σειράς Liqui-Cel του οίκου 3Μ για την πρόσμιξη ή αφαίρεση αερίων από υγρά.
  Για να ενημερωθείτε για τις μεμβράνες παραγωγής αζώτου εκ του οίκου Parker, πατήστε εδώ.

  Επιπλέον, η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με γεννήτριες υδρογόνου εκ του οίκου Parker / Balston για άμεση παραγωγή υδρογόνου υψηλής καθαρότητας στις εγκαταστάσεις σας, καθώς επίσης και γεννήτριες παραγωγής zero Air και FID.

  Ξηραντές αέρα για την εμφιάλωση νερού
  Ξηραντές για τη διατήρηση της ποιότητας του πεπιεσμένου αέρα (σημείο δρόσου) εντός των ορίων της νομοθεσίας ανάλογα με την εγκατάσταση (Φαρμακοβιομηχανία, Τρόφιμα & Ποτά κ.α.). H εταιρεία μας, αντιπρόσωπος του οίκου Parker / domnick hunter, είναι σε θέση να σας προμηθεύσει με ξηραντές προσρόφησης η ψύξης για την μείωση του σημείου δρόσου του πεπιεσμένου αέρα έως και -70 °C, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 8573 σχετικά με την χρήση του πεπιεσμένου αέρα σε εφαρμογές τροφίμων και αναψυκτικών.

  CO2 Polisher
  Η συσκευή PCO2 του οίκου Parker / domnick hunter δρα σαν δικλείδα ασφαλείας για την διασφάλιση της καθαρότητας του παρεχόμενου διοξειδίου του άνθρακα. Η εγκατάσταση μιας τέτοιας συσκευής έχει κριθεί απαραίτητη από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων και αναψυκτικών παγκοσμίως. Χρησιμεύει στην προστασία του τελικού προϊόντος στην περίπτωση που υπάρχει επιμόλυνση του του διοξειδίου του άνθρακα κατά την διάρκεια μεταφοράς η αποθήκευσης του στις δεξαμενές της γραμμής. Κατάλληλο για παροχές έως 4537 κιλά / ώρα, ποιότητας ISBT κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.

  Όργανα ελέγχου Πεπιεσμένου Αέρα, CS Instruments
  Για περισσότερα από 15 χρόνια ο εξολοκλήρου γερμανικός οίκος CS Instruments GmbH έχει υπάρξει ένας από τους κορυφαίους τεχνολογικά κατασκευαστές για την μέτρηση της ποιότητας του πεπιεσμένο αέρα και αερίων. Η μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή, την προμήθεια και την ξήρανση του πεπιεσμένου αέρα συνέβαλαν στην έρευνα και την ανάπτυξη φορητών και σταθερών οργάνων μέτρησης υψηλής ακρίβειας και εξειδίκευσης όπως:
  Μετρητές σημείου δρόσου (dew point sensor),
  Mετρητές σημείου δρόσου υπό πίεση (pressure dew point sensor) (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 8573),
  Mετρητές σωματιδίων (particle counter),
  Mετρητές κατανάλωσης (consumption measurement),
  Μετρητές ροής (flow meter),
  Όργανα μέτρησης και ανίχνευσης διαρροών (leakage measuring).

  Σωληνώσεις για πεπιεσμένο αέρα, και σύνδεσμοι γρήγορης εισαγωγής – εξαγωγής
  Σωληνώσεις από αλουμίνιο που εγγυώνται εύκολη τοποθέτηση και συναρμολόγηση του δικτύου πεπιεσμένου αέρα ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο συντήρησης. Θερμοκρασίες λειτουργίας από -20C έως +85C, μέγιστη πίεση λειτουργίας 16bar, δυνατότητα υποστήριξης υπο-πίεσης κενού σε ποσοστό 98.7%, ανθεκτικοί σε φωτιά, διάβρωση, επιθετικό περιβάλλον, μηχανικούς κραδασμούς και διακυμάνσεις θερμοκρασίας.

  Υγιεινή και ασφάλεια
  Εξοπλισμός ασφαλείας για κάθε περίσταση. Γυαλιά, προστατευτικά προσώπου, μάσκες σωματιδίων και ατμών, γάντια για εργαστηριακή, βιομηχανική χρήση, γάντια ανθεκτικά σε χημικά, γάντια ανθεκτικά σε κρύο και ζέστη, στολές, κράνη, μπότες και παπούτσια ασφαλείας, απολυμαντικά χεριών και κρέμες, καθαριστικά, κιτ πρώτων βοηθειών, οφθαλμικά διαλύματα, κιτ απορρόφησης για διαρροές επικίνδυνων υλικών.

  Υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα / Τεχνική Υποστήριξη
  Η εταιρεία μας διαθέτει ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που διατίθενται προς τους πελάτες.Έλεγχος ακεραιότητας (Integrity Test) φίλτρων υγρών και αέρα με τις συνήθεις μεθόδους όπως Forward Flow, Aerosol Test κ.α. Μέτρηση κατανομής σωματιδίων ως ποιοτικό έλεγχο υγρού προϊόντος για επιμολύνσεις και αξιολόγηση αποτελεσματικότητας διαδικασίας φίλτρανσης. Παράλληλες συστοιχίες αξιολόγησης σε πραγματικό χρόνο της γραμμής πεπιεσμένου αέρα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO αλλά και διαρροών του δικτύου με αισθητήρες μέτρησης σημείου δρόσου, σωματιδίων και λαδιού.