Η διάκριση είναι η κληρονομιά μας. Για περισσότερο από 50 χρόνια τα προϊόντα κυτταροκαλλιέργειας της Thermo Scientific / NUNC αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ποιότητας και της αξιοπιστίας μεταξύ των ερευνητών και των επιστημόνων παγκοσμίως.
Nunc EasYFlasks with Filter / Vent cap
Οι Nunc EasYFlasks with Filter Caps είναι φλάσκες με ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια Nunclon Δ, που προσφέρει μέγιστη προσκόλληση σε ένα ευρύ φάσμα κυτταρικών τύπων.


Nunc Dishes – Nunclon Δ surface
Τα Nunc Dishes είναι σχεδιασμένα για βέλτιστη απόδοση και προσφέρουν μία ευρεία γκάμα από μεγέθη ώστε να καλύπτουν μία σειρά από πειραματικές ανάγκες.


Nunc Multidishes – Nunclon Δ surface
Τα Nunc Multidishes με ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια Nunclon Δ, που προσφέρει μέγιστη προσκόλληση σε ένα ευρύ φάσμα κυτταρικών τύπων και εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση.


Nunc Tubes – Nunclon Δ surface
Τα Nunc Tubes με ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια Nunclon Δ, που προσφέρει μέγιστη προσκόλληση σε ένα ευρύ φάσμα κυτταρικών τύπων και εφαρμογών.


Nunc 15mL & 50mL Conical Centrifuge Tubes
Τα Nunc 15mL και 50mL Conical Centrifuge Tubes είναι ανώτερης, υψηλής ποιότητας κωνικά φιαλίδια, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν υψηλή υγιεινή με την ανακυκλώσιμη , πλαστική βάση.


Nunc Serological Pipettes
Οι Nunc Serological Pipettes είναι ακριβείς πιπέττες μίας χρήσεως και αποστειρωμένες.


Nalgene Sterile Square Storage Bottles with Closures
Τα Nalgene PETG Square Storage Bottles είναι μπουκάλια με ενισχυμένα τοιχώματα και ανθεκτικά, ιδανικά για αποθήκευση και δειγματοληψία δραστικών φαρμακευτικών συστατικών και ενδιάμεσων προϊόντων.