Όλα όσα χρειάζεστε για την προστασία και την παρακολούθηση των δειγμάτων σας. Για την αποθήκευση μόνο λίγων κρυοφιαλιδίων ή ακόμα και χιλιάδων κωδικοποιημένων (barcoded) κρυοφιαλιδίων σε βιοτράπεζα, υπάρχει ένα Thermo Scientific φιαλίδιο για την εφαρμογή σας καθώς και όλη η γκάμα των αξεσουάρ και του εξοπλισμού που χρειάζεστε για την διασφάλιση αποτελεσματικής διατήρησης, παρακολούθησης και ταυτοποίησης του δείγματος.
Nunc Cryogenic Tubes
Τα Nunc Cryogenic Tubes παρέχουν τις καλύτερες λύσεις για τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές αποθήκευσης δείγματος, όπως τις εξαιρετικά ελεγχόμενες εφαρμογές, τα αναντικατάστατα και υψηλής αξίας δείγματα (ιστούς, κύτταρα, αίμα ή άλλα δείγματα).


Nunc Cryopens
Τα Nunc Cryopens προσφέρουν μόνιμη επισήμανση σε δείγματα και κουτιά αποθήκευσης, η οποία μπορεί εύκολα να αντέξει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Nunc Cryoflex
Τα Nunc Cryoflex παρέχουν επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση κατάψυξης επικίνδυνων δειγμάτων ή κατά την αποθήκευση σε υγρό άζωτο.


Storage canes
Τα Storage canes χρησιμοποιούνται κατά την αποθήκευση των κρυοφιαλιδίων σε χαμηλές θερμοκρασίες και μπορούν να δεχθούν ποικιλία φιαλιδίων σε μέγεθος και σχήμα.


Mr.Frosty Freezing Container
Τα Mr.Frosty freezing containers παρέχουν ένα εύκολο στη χρήση σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να επιτυγχάνει ρυθμό ψύξης κοντά στο -1oC/λεπτό, η βέλτιστη τιμή για τη συντήρηση των κυττάρων.


Cryoboxes
Τα Cryoboxes καλύπτουν κάθε ανάγκη και budget, επιλογή ανάμεσα σε οικονομικά χάρτινα και ανθεκτικά πλαστικά Cryoboxes.