Η εταιρεία BINDER διαθέτει εργαστηριακούς κλιβάνους οι οποίοι καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές ανάγκες ξήρανσης, επώασης και προσομοίωσης κλιματικών συνθηκών. Με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και σταθερή ποιότητα, η BINDER αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στον τομέα των κλιβάνων. Οι κλίβανοι BINDER είναι ιδανικοί για εφαρμογές προσομοίωσης θερμοκρασίας και κλιματολογικών συνθηκών και θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο. Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων, η BINDER καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σύγχρονων εργαστηρίων.


Κλίβανοι CO2
Κάθε κλίβανος CO2 από την BINDER εγγυάται βέλτιστες, αναπαραγώγιμες συνθήκες ανάπτυξης για τις κυτταρικές καλλιέργειες. Το αποδεδειγμένο σύστημα αέρος APT.line ™ και η τεχνολογία Permadry εξαλείφουν τον κίνδυνο εμφάνισης συμπυκνωμάτων. Χάρη στην αποστείρωση με ζεστό αέρα 180 ° C, εξαλείφονται τα βακτήρια και τα σπόρια. Ο μοναδικός, χωρίς ραφές εσωτερικός θάλαμος χωρίς ενσωματωμένα εμπόδια καθιστά τον καθαρισμό πολύ απλό. Αυτά είναι σημαντικά πλεονεκτήματα για ομοιόμορφες καλλιέργειες κυττάρων και ιστών, τα οποία προσφέρουν ως στάνταρ οι κλίβανοι Binder της σειράς C και CB CO2.

Κλίβανοι σειράς Avantgarde
Οι πλήρως εκσυγχρονισμένοι κλίβανοι Avantgarde Line με φυσική ή βεβιασμένη κυκλοφορία αέρα είναι πλέον η τέλεια λύση όταν πρόκειται για την κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης και επώασης. Με την εξαιρετική τους απόδοση και την τέλεια ακρίβεια της θερμοκρασίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία APT.line ™, αυτή η νέα γενιά κλιβάνων έχει πραγματικά μεγάλη απήχηση.

Επωαστικοί κλίβανοι σειράς Classic
Ένας επωαστικός κλίβανος BINDER είναι η τέλεια λύση για σταθερές διαδικασίες επώασης. Με τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, κάθε κλίβανος BINDER παράγει αξιόπιστη επώαση των μικροβιολογικών καλλιεργειών και εγγυάται τα αναπαραγώγιμα αποτελέσματα σε κάθε δοκιμή ρουτίνας στο εργαστήριο - ακόμα και κάτω από υψηλές ποσότητες παρτίδων σε μακροχρόνια λειτουργία. Οι επωαστικοί κλίβανοι της σειράς BD λειτουργούν με φυσική κυκλοφορία αέρα ενώ οι κλίβανοι της σειράς BF, με βεβιασμένη κυκλοφορία αέρα έχουν μειωμένους χρόνους ανάκτησης θερμότητας κατά το άνοιγμα / κλείσιμο της πόρτας.

Ψυχώμενοι επωαστικοί κλίβανοι
Οι ψυχώμενοι επωαστικοί κλίβανοι BINDER επηρεάζουν ομαλά τα δείγματα και παρέχουν υψηλής ποιότητας επιδόσεις. Κάθε ψυχώμενος κλίβανος επώασης της σειράς KB καθιστά δυνατή την ασφαλή, αναπαραγώγιμη επώαση, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Μαζί με την αποτελεσματική εβδομαδιαία λειτουργία του προγράμματος, ένας κλίβανος ψύξης από BINDER είναι πραγματικά ευπροσάρμοστος στην εργαστηριακή εργασία με μικροοργανισμούς. Η σειρά KT συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, κάθε επωαστικός κλίβανος BINDER προσφέρει πραγματική προστιθέμενη αξία με την υποδειγματική περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Growth chamber
Η παρουσία ομογενούς φωτός σε συνδυασμό με σταθερή θερμοκρασία και υγρασία είναι απαραίτητη για την επίτευξη ιδανικής ανάπτυξης φυτών ή άλλων οργανισμών. Οι θάλαμοι υγρασίας BINDER πληρούν όλες αυτές τις προδιαγραφές. Οι κλίβανοι Binder της σειράς KBW δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια επηρεάζοντας το φως και τη θερμοκρασία, ενώ η σειρά KBF ενσωματώνει ένα πρόσθετο σύστημα ρύθμισης της υγρασίας. Οι θάλαμοι προθέρμανσης APT.line ™ της BINDER, που συνδυάζουν γρήγορη αντίδραση της ρύθμισης της υγρασίας, την εξαιρετικά αποτελεσματική ψύξη και την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός, εξασφαλίζει φυσικές συνθήκες ανάπτυξης.

Κλίβανοι βαθιάς κατάψυξης
Η ασφάλεια είναι σημαντικό χαρακτηριστικό των κλιβάνων ultralow temperature BINDER ULTRA.GUARD ™. Κάθε μονάδα χρησιμοποιεί ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων και προστατεύεται ηλεκτρονικά από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, υποστηρίζει αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας. Κάθε κλίβανος βαθιάς κατάψυξης BINDER προσφέρει τη μέγιστη αξιοπιστία της διαδικασίας με το πάτημα ενός κουμπιού. Με μεγέθη μονάδων κατάλληλα για κοινές πρακτικές και καλά σχεδιασμένα αξεσουάρ, όλα όσα απαιτούνται για την αξιόπιστη μακροπρόθεσμη αποθήκευση εξαιρετικά ευαίσθητων δειγμάτων είναι πλέον διαθέσιμα.

Κλίβανοι ξήρανσης
Οι θάλαμοι ξήρανσης BINDER με φυσική η βεβιασμένη ροή θερμότητας είναι γνωστοί για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τους. Χάρη στον εκτεταμένη ανασχεδιασμό τους, αυτοί οι κλίβανοι πολλαπλών λειτουργιών εστιάζουν ακόμα περισσότερο στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων γύρων από την ξήρανση ή το ζέσταμα των δειγμάτων. Επιπλέον, εκτός από την καλύτερη ενεργειακή απόδοση της αγοράς και της άνετης λειτουργίας, η τελευταία τεχνολογία APT.line ™ προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια θερμοκρασίας.

Κλίβανοι κενού
Και τα δύο διαθέσιμα μοντέλα κλιβάνων κενού BINDER επιτρέπουν την αποτελεσματική ξήρανση χωρίς υπολείμματα ή τη βλάβη του υλικού που αποξηραίνεται. Με τα αποδεδειγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, ανταποκρίνονται άριστα στις αυστηρές απαιτήσεις των βιομηχανικών και επιστημονικών εργαστηρίων. Δείγματα και παρόμοια υλικά που περιέχουν εύφλεκτους και μη εύφλεκτους διαλύτες μπορούν να ξηρανθούν, ανάλογα με την ατομική χρήση. Οι θάλαμοι χρησιμοποιούν ένα μοναδικό σχεδιασμό ασφάλειας, ο οποίος, μαζί με τις συνηθισμένες εξαιρετικές επιδόσεις, θέτει τα κριτήρια από την άποψη της ποιότητας και της ασφάλειας.

Κλιματολογικοί κλίβανοι
Οι κλιματολογικοί κλίβανοι BINDER ταιριάζουν απόλυτα με τη δοκιμή υλικών υπό δυναμικές συνθήκες. Οι τυποποιημένες ταχύτητες ταχείας εναλλαγής περίπου 5 K / min καθιστούν δυνατή τη δοκιμή συμβατή με τα πρότυπα. Οι κλιματολογικοί κλίβανοι των σειρών MK και MKT είναι κατάλληλοι για σύνθετα προφίλ θερμοκρασίας από -40 ° C ή -70 ° C έως 180 ° C. Οι σειρές δυναμικών κλιματολογικών κλιβάνων MKF και MKFT μπορούν επίσης να ρυθμίσουν την υγρασία από 10% έως 98% RH.