Σχετικά με εμάς

Πνοή Εργαστηρίου Α.Ε.

Εργαστηριακός και Βιομηχανικός Εξοπλισμός
Η Πνοή Εργαστηρίου Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2004 και σήμερα έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εργαστηριακών και βιομηχανικών συσκευών και αναλωσίμων στη χώρα. Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε είναι τόσο ιδιωτικοί όσο και δημόσιοι και ειδικότερα: Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών, Πετροχημικές βιομηχανίες, Φαρμακοβιομηχανίες, δημοτικά και αποχετευτικά δίκτυα, Χημικές Βιομηχανίες, Ιδιωτικά εργαστήρια, Εργαστήρια IVF, Τμήματα Ιατρικής και Βιολογίας Πανεπιστημίων και Έρευνας Ινστιτούτα και βιομηχανικά εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης ελέγχου ποιότητας, καθώς και διαδικασίες παραγωγής.

Η αποστολή μας

Να ηγηθούμε της ελληνικής αγοράς με προϊόντα και υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας και να παρέχουμε σύγχρονες, καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις στους συνεργάτες μας

Το όραμά μας

Να είμαστε ο κορυφαίος προμηθευτής εργαστηριακών και βιομηχανικών προϊόντων στην Ελλάδα και να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Η δέσμευσή μας

Να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας μέσω της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και της γνώσης της ομάδας μηχανικών πωλήσεων. Να εντοπιστούν πιθανές αναβαθμίσεις και βελτιστοποιήσεις των συστήματων και των διαδικασιών μέσω μετρήσεων και εκτεταμένων μελετών. Χρήση καινοτόμων προϊόντων για την επέκταση της ικανότητας και της παραγωγικότητας της εγκατάστασης / του εργαστηρίου. Μείωση του χρόνου διακοπής και του κόστους λειτουργίας. Να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσω της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2.

Οι εγκαταστάσεις μας

Για να παρέχουμε τις επιθυμητές ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις αποθήκευσης του προϊόντος. Κάθε χώρος παρακολουθείται ανεξάρτητα για τη θερμοκρασία και την υγρασία ενώ ο ένας περιλαμβάνει εργαστηριακά ψυγεία και καταψύκτες για διάφορα προϊόντα ψυκτικής αποθήκευσης. Για την περαιτέρω επέκταση της δέσμευσής μας για την ποιότητα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 και την υπουργική απόφαση ΔΥ8δ / Γ.Π.οικ. / 1348/2004 για την ορθή πρακτική διανομής ιατρικών συσκευών.