Η Πνοή Εργαστηρίου είναι ο συνεργάτης σας στην Παραγωγή και στον Ποιοτικό Έλεγχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Πνοή Εργαστηρίου Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2004 και σήμερα έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους προμηθευτές εργαστηριακών – βιομηχανικών συσκευών και αναλωσίμων στη χώρα.

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του, οι σταθερές συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και η πολυετής εμπειρία στους τομείς ενασχόλησης συνθέτουν ένα μοναδικό μίγμα αξιοπιστίας & εμπιστοσύνης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε είναι: Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών, Πετροχημικές βιομηχανίες, Φαρμακοβιομηχανίες, ΔΕΥΑ, Χημικές Βιομηχανίες, Ιδιωτικά αναλυτικά εργαστήρια, Εργαστήρια IVF, Τμήματα Ιατρικής και Βιολογίας Πανεπιστημίων και Έρευνας, Ινστιτούτα και βιομηχανικά εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης ελέγχου ποιότητας, καθώς και διαδικασίες παραγωγής.

Process Filtration & Separation

Το βιομηχανικό τμήμα της Πνοή Εργαστηρίου περιλαμβάνει φίλτρα επεξεργασίας υγρών & αερίων, αισθητήρες ποιότητας πεπιεσμένου αέρα, συστήματα διασφάλισης ποιότητας διοξειδίου του άνθρακα και ολοκληρωμένες συστοιχίες παραγωγής αέριου αζώτου.

Εργαστηριακός Εξοπλισμός

Το εξειδικευμένο εργαστηριακό τμήμα της Πνοή Εργαστηρίου είναι σε θέση να προμηθεύσει σχεδόν οποιοδήποτε εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου ή Life Science με όλα τα απαραίτητα όργανα και αναλώσιμα.

Η δέσμευσή μας είναι να επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας.