ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ: AVANTOR, PALL,ΙΚΑ, ENTEGRIS PSS, OMEGA, PALINTEST, BRAND GMBH, BINDER

Στον συναρπαστικό κόσμο της έρευνας και ανάπτυξης, κατανοούμε την ανάγκη για εξειδικευμένες λύσεις που θα ενισχύσουν την καινοτομία σας. Εμπνευσμένοι από την αφοσίωσή μας στην τεχνολογική προόδο, παρέχουμε μια εκτενή συλλογή από προηγμένο εξοπλισμό που καλύπτει κάθε πτυχή της έρευνας, από τα εργαστηριακά εργαλεία μέχρι τις πιο εξειδικευμένες τεχνολογικές ανάγκες.

Με εμπειρία που υπερβαίνει τα 20έτη, η Πνοή Εργαστηρίου Α.Ε. αναλαμβάνει τον ρόλο του στρατηγικού εταίρου σας, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα υψηλής απόδοσης αλλά και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Από τον πρώτο σχεδιασμό έως την πλήρη υλοποίηση, δίνουμε έμφαση στην εξατομίκευση της λύσης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες του κάθε πελάτη. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της επιστημονικής σας πορείας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά σας στον παγκόσμιο χώρο της έρευνας και ανάπτυξης.

Validation

Κατά το validation παρέχουμε εξειδικευμένα αναλώσιμα, εξοπλισμό και προϊόντα μιας χρήσης. Ακόμη, για την προσομείωση της παραγωγής, διαθέτουμε προϊόντα σε μικρή κλίμακα που προσομοιάζουν τις πραγματικές παραγωγικές διαδικασίες.

Scale up

Πέρα από την παροχή εξοπλισμού αναλύσεων υψηλής τεχνολογίας και ακριβείας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και κατά το Scale up, κατά την μεταβίβαση δηλαδή των διαδικασιών από το εργαστήριο στην παραγωγή, και ειδικότερα σε ότι αφορά διήθηση και αποστείρωση διαλυμάτων