ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ: PARKER HANNIFIN, 3M, AMAZON FILTERS, FILTROX-CARSLON

Αποστειρωτικά φίλτρα μεμβράνης

Φίλτρα σε μορφή Cartridges πιστοποιημένης κατακράτησης, σε μήκη 10-20-30-40”, με τα συνήθη κουμπώματα BF / 226 Bayonet, Fin / 222, Flat Top / 222, UF Retrofit, dh DOE. Τα αποστειρωτικά φίλτρα μεμβράνης μπορείτε να τα ελέγχεται με τεστ ακεραιότητας, ή να εμπιστευτείτε αυτή την υπηρεσία σε εμάς, καθώς με ιδιόκτητο εξοπλισμό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους ελέγχους, για εσάς. Κατάλληλα για υγρά & αέρια, ανάλογα με τον τύπο της μεμβράνης.

Ακόμη, τα αποστειρωτικά φίλτρα μεμβράνης διατίθενται ακόμα σε μορφή αποστειρωμένης κάψουλας, κατάλληλα απευθείας χρήση στην παραγωγή φαρμάκων.

Product tags: Parker – Bevpor, Propor, Tetpor, Bio-X, Valairdata, Porecheck, Bevcheck, 3M – LifeAssure, Betafine, Amazon Filters – Supapore,

Σωματιδιακά φίλτρα βάθους

Φίλτρα βάθους για την μείωση σωματιδιακού φορτίου. Στην εταιρεία μας θα βρείτε φίλτρα υγιεινού τύπου για Τρόφιμα, Ποτά και Φαρμακευτικά σκευάσματα, αλλά και βιομηχανικού τύπου για πιο βαριές εφαρμογές που απαιτούν καθαρισμό υγρών, διαύγαση και μείωση σωματιδίων γενικότερα.

Συχνά χρησιμοποιούνται για την προστασία φίλτρων με μικρότερο πορώδες όπως πχ, αποστειρωτικών φίλτρων.

Product tags: Parker – Prepor, Peplyn, Spunflow, Prospun, Xtreampure, Peach, Dynasep, 3M – Mikroklean, Amazon Filters – Supaspan, Supagard

Lenticular Filters

Τα φίλτρα τύπου Lenticular αποτελούν την εξέλιξη των φιλτρόχαρτων. Ενσωματώνονται σε Cartridges πολυπροπυλενίου, και αποτελούνται από ένα μίγμα κυτταρίνης και βοηθημάτων διήθησης.

Τοποθετούνται σε ανοξείδωτους υποδοχείς, ομοίως με τα Cartridges, και σε αντίθεση με τα φιλτρόχαρτα, καθαρίζονται με αντίστροφη ροή. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για την διαύγαση πιο δύσκολων υγρών με μεγάλο αριθμό αιρούμενων σωματιδίων. Χάρις στο μεγάλο βάθος διήθησης, προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη κατακράτηση σωματιδίων σε σχέση με τα cartridges.

Product tags: Carlson – XE, Carboplus, 3M – Zeta Plus

Coalescers-Separators: Liquid-Liquid, Gas-Liquid

Φίλτρα αυτών των τύπων χρησιμοποιούνται ευρέως σε χημικές βιομηχανίες και διυλιστήρια. Στις βασικές τους εφαρμογές περιλαμβάνονται ο καθαρισμός του diesel και του φυσικού αερίου για την προστασία συμπιεστών, αεριοστροβίλων και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (ΗΖ).

Τα Coalescers – Separators χρησιμοποιούνται για τον διαχωρισμό υγρών που διαφοροποιούνται ως προς το ιξώδες, και στην μετέπειτα αφαίρεση τους ενός.

Τα Gas Filters – Coalescers, εφαρμόζονται στις περιπτώσεις αφαίρεσης συμπυκνωμάτων υγρασίας από αέρια.

Product tags: Parker Xtreamphase, I,O,SI, SO,